Trabzon’da Kaşüstü mahallesinde trafik çilesine magandalar da eklendi

Trabzon Kaşüstü mahallesindeki trafik çilesi magandaların eklenmesi ile içinde çıkılamaz bir hal aldı.

Trabzon’da şehir genelinde özellikle sabah ve akşam iş çıkışı saatlerinde çileye dönüşen trafik sorunu Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde de yaşanıyor.

Haber61 olarak sürekli gündeme getirdiğimiz Kaşüstü Mahallesi Meydanı’nda her gün ayrı bir kaza meydana geliyor. Yomra’nın son yıllarda nüfusunun artması da bu durumda etkili olurken Kaşüstü Mahallesi en çok tercih edilen mahallelerin başında geliyor. Ayrıca potansiyeli nedeniyle bölgede açılan yeni mekanlar insanların tercihlerinde önemli rol oynuyor.

Yapılan dal-çık ile kısmi bir rahatlama olsa da Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu, Kaşüstü Meydanı ve Yomra Kavşağı mevkileri çok yoğun trafik sorunu ile boğuşuyor.

kasustu-trafik-kazalari.webp

KAZA SONRASI KAVGA

Kaşüstü meydanı trafik düzenlemesinin yeterli olmadığı yerlerden biri olarak dikkat çekiyor. 7 Ekim 2023 tarihinde meydana gelen maddi hasarlı bir kaza sonrasında iki taraf arasında kavga çıkmış, çevredeki vatandaşların araya girmesi ile kavga büyümeden önlenmişti.

24 Ocak 2024 tarihinde meydana gelen kazada bir ticari taksi ile otomobil çarpışmış, ölü ve yaralının olmadığı kaza maddi hasarla atlatılmıştı.

Son olarak 24 Nisan 2024 tarihinde meydana gelen bir kaza da ise seyir halindeki bir otomobil park halindeki 4 araca çarptı. Kazada bir kişi ağır şekilde yaralandı. Bu kaza anbean bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken bölgedeki sorun açık seçik gözler önüne seriliyor.

Bu kazalar bölgede meydana gelen çok sayıda kazalardan sadece birkaçı. Gelişi güzel parklanma, trafik düzenlemesinin yetersiz kalması ve dikkatsizlik önümüzdeki günlerde daha birçok kazanın meydana geleceğinin habercisi.

trabzon-kasustu-maganda.webp

MAGANDALAR DA EKLENDİ

Kaşüstü mahallesindeki trafik karmaşasına birde magandalar eklendi. Trafik kurallarını tanımayan bu araçlar kazalara davetiye çıkarıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir araç kamerasına yansıyan görüntülerde Kaşüstü Mahallesinde akaryakıt istasyonundan çıkış yapan bir otomobil, akan trafiği umursamadan, ters yönden kavşağa giriyor. Sadece bununla da yetinmeyen otomobil sürücüsü kavşak içinde otomobili durdurup yanındaki kişi ile sohbet ediyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, büyük bir potansiyeli barındıran Kaşüstü Mahallesinin ayrı bir şekilde ele alınarak yaşanan trafik sorununa çözüm bulunmasını istiyor.

kaza-trabzon-kasustu12.webp

kaza-trabzon-kasustu1.webp

trabzonda-kasustu-mahallesinde-trafik-cilesine-magandalar-da-eklendi.jpg

trabzonda-kasustu-mahallesinde-trafik-cilesine-magandalar-da-eklendi.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber