Trabzon'da kapsamlı elektrik kesintileri! Yarın o mahallelerde kesinti olacak

Trabzon'da bazı mahallelerde yarın elektrik kesintileri meydana gelecek.

Trabzon'da kapsamlı elektrik kesintileri! Yarın o mahallelerde kesinti olacak

Trabzon'un Arsin, Çaykara, Sürmene, Araklı, Vakfıkebir ve Akçaabat ilçelerinde, sabah 08:00'den akşam 16:00'ya kadar birçok mahallede elektrik kesintileri programlandı. Kesintiler, çeşitli işletme ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek.

ARSİN

Arsin ilçesinde, Güzel Yalı, Fatih, Yalı, Yeni, Cumhuriyet, Yeşilce, Harmanlı, Özlü, Çardaklı, Gölcük, Konak, Yeşiltepe, Karaca, Şenkaya, Cudibey, Nuroğlu, Elmaalan, Yeşilyalı ve Güneyce mahallelerinde sabah 08:00'den öğle 12:00'ye kadar elektrik kesintisi olacak.

ÇAYKARA

Çaykara ilçesinde, Çambaşı, Işıklı, Kabataş, Çamlıbel, Ataköy, Eğridere, Şahinkaya, Koldere, Maraşlı, Akdoğan, Soğanlı, Yukarıkumlu, Aşağıkumlu, Merkez, Güney, Taşören, Kayran, Ulucami, Zincirlitaş, Baltacılı, Yeşilalan, Çalışanlar, Ormancık, Taşçılar, Yenice, Kondu, Yenicami, Günebakan, Tüfekçi ve Çayırbaşı mahallelerinde sabah 08:30'dan öğle 09:00'a ve öğleden sonra 14:00'den 14:30'a kadar elektrik kesintileri yapılacak.

SÜRMENE

Sürmene ilçesindeki Çarşı, Muratlı, Yemişli, Koyuncular, Üstündal, Muratlı, Dirlik, Ormanseven, Aksu, Yokuşbaşı, Çiftesu, Karacakaya ve Ortaköy mahallelerinde sabah 09:00'den öğleden sonra 15:00'e kadar elektrik kesintisi olacak.

ARAKLI

Araklı ilçesinde, Özgen, Merkez, Hürriyet, Yeşilce, Yolgören, Yassıkaya, Kalecik, Yalıboyu ve Yolgören mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 10:30'a kadar elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇAABAT

Akçaabat ilçesindeki Nefsipulathane, Yaylacık, Dürbinar, Orta, Yeni, Şinik OSB, Çolaklı, Kavaklı ve Söğütlü mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 12:00'ye kadar ve öğleden sonra 12:00'den 16:00'ya kadar elektrik kesintisi yapılacak.

VAKFIKEBİR

Vakfıkebir ilçesindeki Caferli, Orta, Kaleönü, Yıldız, Sekmenli, Güneyköy, Soğuksu, Esentepe, Bozalan, Yaylacık, Sinanlı, Güneysu, Köprücek, Ortaköy, Fevziye, Karatepe, Akköy, Şenocak, Açıkalın, Sağrı, Karasu, Kösecik, Hoşarlı, Kayacan, Karaağaçlı, Çamlı, Hürriyet, Biçinlik, Düzlük, Tarlacık, İlyaslı, Kiranköy, İshaklı, Ridvanlı, Kalemlı, Büyük, Yeni, Karşılar, Çayiriçi ve Fethiye mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 09:30'a kadar ve öğleden sonra 09:30'dan 16:00'ya kadar elektrik kesintisi gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler