Trabzon'da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocukları Dijitalden Koruma” semineri

Trabzon'da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocukları Dijitalden Koruma” semineri yapıldı.

Trabzon'da “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocukları Dijitalden Koruma” semineri

Trabzon Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Kulübü (ELT Club) tarafından Topluma Hizmet Dersi kapsamında Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi ile işbirliğiyle düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocukları Dijitalden Koruma” farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi eğitim ve danışmanlık birimi görevlileri Yağmur Ergün ve Tolunay Bayraktar Kayacı tarafından Trabzon Üniversitesi'nde gerçekleştirilen farkındalık seminerinde Öğretmenlerin çocukların dijital dünyadaki sorunlarını fark etmede neden kilit noktada olduğu, öğrencilerin nasıl korunması gerektiği, öğretmenlere düşen rol ve sorumluluklar üzerine bilgilerin paylaşıldığı ve Şiddetle mücadele sürecinde haklar, yasal süreçler, bildirim yükümlülükleri yapılabilecekleri aktaran kapsamlı ve oldukça bilgilendirici bir seminer gerçekleştirildi.

trabzonda-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-ve-cocuklari-dijitalden-koruma-semineri.webp

trabzonda-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-ve-cocuklari-dijitalden-koruma-semineri-001.webp

trabzonda-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-ve-cocuklari-dijitalden-koruma-semineri-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler