Trabzon'da havaya aldanmayın! MGM'den önemli uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve çevre iller için uyarıda bulundu.

Trabzon'da havaya aldanmayın! MGM'den önemli uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve çevre iller için bugüne dair kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına uyarısında bulundu. Ayrıca bölgenin yüksek kesimlerinde kar örtüsünde sahip yamaçlarında çığ tehlikesi bulunduğu ve vatandaşların dikkatli olması istendi.

MGM'den Orta ve Doğu Karadeniz illeri için yapılan uyarı şu şekilde;

"Orta ve Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri (Amasya, Tokat, Çorum ile Sinop, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerinin iç kesimleri) ile İç Anadolu'nun doğusunda (Sivas, Yozgat, Kayseri'nin doğusu, Aksaray ve Nevşehir) güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat kısa süreli 80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber