Trabzon'da fünye ele geçirildi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM)  ekipleri, Maçka ilçesi Çağlayan mahallesinde bulunan bir evde yapmış oldukları aramada çok sayıda fünye, mermi ve esrar maddesi ele geç

Trabzon'da fünye ele geçirildi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM)  ekipleri, Maçka ilçesi Çağlayan mahallesinde bulunan bir evde yapmış oldukları aramada çok sayıda fünye, mermi ve esrar maddesi ele geçirdi.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Maçka’da bir mahallenin eski muhtarlarından O.K’nın evinde uyuşturucu madde olduğu bilgisini alan KOM, ekipleri evde arama yaptı.

Şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 8 kilo 342 gram kubar esrar, 13 fünye ve 3 adet G-3 piyade tüfeği mermisi, 1 adet hassas tartı ele geçirildi. O.K, evde yapılan aramalarda ele geçirilen maddelerden dolayı gözaltına alınarak KOM şubesine sevk edildi. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

KOM ekipleri, bu sefer ki operasyonu ise şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüs firmasına oldu. İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu madde sevkiyatını alan Narkotik ekipleri, otobüsle yolculuk yapan Y.D’nin bagaj kısmında bulunan çantasında yapılan aramada 244 adet “extacy” hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.D, hakkında uyuşturucu madde  ticareti yapmaktan işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

trabzon-kom.jpgtrabzon-kom-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber