Trabzon'da farkındalık projesi! "Kapaklarınız atık olmasın, umut olsun"

Trabzon’da 3 Aralık Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturacak olan bir proje başlatıldı.

Trabzon'da farkındalık projesi! "Kapaklarınız atık olmasın, umut olsun"

Trabzon’da Söğütlü Özel Eğitim Anaokulu'nda 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturacak bir proje başlatıldı.

Trabzon Söğütlü Eğitim Anaokulunda Banur Dilek öğretmenin öncülük yaparak başlattığı sıfır atık projesine, Akçaabat İlçe Eğitim Müdürü Mehmet Usta, İl ve ilçe belediyeleri, okul müdürü Gökhan Ergin, müdür yardımcısı Hatice Birinci ve öğretmenler; Suna Doğan, Reyhan Ergin, Emine Doğan’da destek verdi.

3 Aralık Engelliler Gününe dikkat çekmek isteyen ve farkındalık yaratmayı hedefleyen öğretmenler sıfır atık kampanyası ile sıfır atık yönetim sistemi çalışmalarına katkı sağlayacak.

Akçaabat Söğütlü Özel Eğitim Anaokulu özel gereksinimli bireylere destek amaçlı başlattığı proje ile akülü araba temini için mavi kapak toplama kampanyasıyla farkındalık oluşturulacak.

Trabzon'da farkındalık projesi! Sıfır atık kampanyasıyla farkındalık oluşturulacak

Trabzon'da farkındalık projesi! Sıfır atık kampanyasıyla farkındalık oluşturulacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler