Trabzon’da Eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar

“Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO), NEET’ler Pazara Erişiyor” Projesinde Eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Trabzon’da Eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar

“Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO), NEET’ler Pazara Erişiyor” Projesi kapsamında, eğitimlere katılım sağlayan ve sınavları başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar.jpeg

TC. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO) ” Hibe Programı kapsamında Trabzon Ticaret Borsası koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile yürütülmekte olan projede eğitimlerin tamamlanmasının ardından kursiyerler sertifikalarını aldılar.
KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Oktay Yıldız, TTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mikbir Hakan Canbakal, KTÜ TTM Müdürü Öğretim Görevlisi Emrah Ayvaz, Proje Koordinatörümüz Nazlı Genç, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar-001.jpeg

Canbakal: “Özveri ile çalışıp yarını değil, on yıl sonrasını düşünerek hareket edin”…
Törende konuşan TTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canbakal, “Gelecekte yönelecek olduğunuz alanlarda almış olduğunuz eğitimler eğer sizlere bir şeyler kattıysa bu proje amacına bizim için ulaşmış demektir” diyerek şöyle konuştu:

“Yaptığınız bir işte paydaş olmaya çalışın. İşinize ne kadar değer katıyorsanız aslında o kadar değerlisiniz demektir. Önceliğiniz hiçbir zaman maddiyat olmasın. Maddiyat sonrasında sizi otomatikman bulacaktır. Bu konuda özverili bir şekilde çalışıp yarını değil belki bir yıl sonrasını, belki on yıl sonrasını düşünerek hareket etmenizi öneriyorum. ”

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar-002.jpeg

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okumuş da eğitim ve sınav sürecini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri tebrik ederek bundan sonraki iş hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

Kariyerlerini şekillendirdiler, kişisel becerilerini geliştirdiler…

Eğitimleri birincilikle tamamlayan kursiyer Melike Ünver de yaptığı konuşmada projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Aldığımız eğitimler kendi potansiyelimi üst seviyeye çıkarmak için bana fırsat tanıdı, sosyalleşmemi sağladı. Bu projenin bana sağladığı en büyük kazanım da network oluşturmaktı. Ayrıca kariyerimi şekillendirmek için de çok yardımcı oldu” dedi.
Diğer bir kursiyer Recep Yaman da almış oldukları eğitimler sonucunda iş arama sürecinde daha bilinçli ve hazırlıklı bir şekilde ilerleyebileceklerini ifade ederek, proje kapsamında kişisel beceri ve zaman yönetimi gibi konularda kendilerini daha da geliştirme olanağı bulduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar-003.jpeg

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar-5.jpeg

trabzonda-egitimleri-tamamlayan-kursiyerler-sertifikalarini-aldilar-6.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler