Trabzon'da drift ve abarth egzoza ceza

Trabzon'da trafiği tehlikeye düşüren araçlara ve abart egzoz kullananlara karşı çalışmalar sürüyor

Trabzon'da drift ve abarth egzoza ceza

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Ekiplerinin şehir genelindeki denetimleri devam ediyor.

Bugün gerçekleştirilen denetimlerde Ortahisar ilçesinde bir aracın gürültü çıkartarak çevreye rahatsızlık verdiğinin tespit edilmesi üzerine araçta yapılan denetimde abarth egzoz olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine bahse konu araç trafikten men edilirken sürücüsüne idari para cezası uygulanıp 20 ceza puanı düşürüldüğü bildirildi.

Çarşıbaşı ilçesinde ise bir aracın drift yaparak çevreye rahattsızlık verdiği ihbarı üzerine yapılan çalışmada bahse konu araç tespit edilerek idari para cezası uygulandığı belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise "Vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozan abarth egzozlu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikayetleri ve re'sen tespitlerimizle devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Trabzon'da drift ve abart egzoza ceza

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler