Trabzon’da bir plaj daha açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin haziran ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında yapıldı.

Trabzon’da bir plaj daha açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran ayının ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak Meclis toplantısının açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Zorluoğlu gerçekleştirilen toplantıda Sürmene Plajı’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu, “Sürmene ilçemizdeki Sahil Plaj Düzenleme Projesi de geçici kabul aşamasında. Burada da yürüyüş yolları, kutsal alanlar, oyun alanları, oturma alanları, plaj voleybolu sahası ve cankurtaran kulesi gibi çeşitli donatılar var. Projemiz, Sürmene ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler