Trabzon’da başkan adayı ile mevcut başkanı bakan buluşturdu “Kucaklaştığınızı göreyim”

Trabzon’un Sürmene ilçesinde aday gösterilmeyen belediye başkanı Rahmi Üstün ile yerine aday gösterilen Hüseyin Azizoğlu arasındaki buzlar eridi.

Trabzon’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Büyükşehir ve ilçelerinde tüm adaylarını açıklayan AK Parti’de aday gösterilmeyen bazı belediye başkanlarında kırgınlıklar oluştuğu belirtiliyordu.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile yerine aday gösterilen Hüseyin Azizoğlu arasındaki kırgınlığı ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ortadan kaldırdı.

Bugün Sürmene ilçesine giden Bakan Uraloğlu, Üstün ve Azizoğlu2nu bir araya getirip kucaklaşmalarını sağladı.

Bakan Uraloğlu ikili ile yaptığı görüşme sonrasında sarılmalarını isteyerek “Kucaklaştığınızı göreyim” dedi.

Bakan Uraloğlu bu anları “AK Parti’de eski yoktur; kucaklaşma vardır, birliktelik vardır. Sürmene Belediye Başkanımız Sn. Rahmi Üstün ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Hüseyin Azizoğlu bunun en güzel örneği.” Sözleri ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler