Trabzon'da Barış Öztürk, köy köy dolaşıyor! "Belediye demek 24 saat açık kapı demek"

Trabzon'da Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk köy köy dolaşıyor.

Trabzon'da Barış Öztürk, köy köy dolaşıyor! "Belediye demek 24 saat açık kapı demek"

Trabzon'da Cumhur İttifakı Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve kahvehane ziyaretlerine devam ediyor.

34 mahalle barındıran Beşikdüzü’nde çalınmadık kapı, dokunulmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Öztürk, “Bir şehri oluşturan yapı taşlarından bir tanesi mahalledir. Mahallelerin yerel yönetimin gövdesi olarak yönetim sürecinin tam ortasında yer alması, sorunların giderilmesi ve bölge halkının kalkınması adına en önemli unsurların başında yer alır. Belediye demek, 24 saat açık kapı demek anlayışı ile tüm vatandaşlarımıza ayrılmadan ve ayrışmadan en hızlı ve etkili bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyoruz” dedi.

Öztürk seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar Kalegüney, Yenicami, Hünerli, Dağlıca ve Kızılağaç bölgelerini ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler