Trabzon’da AK Parti’nin yeniden aday göstermediği belediye başkanı “Yolumuzu belirleyeceğiz”

Trabzon’da AK Parti Tarafından yeniden aday gösterilmeyen Sait Gürsoy’dan flaş bir açıklama geldi.

Trabzon’da AK Parti’nin yeniden aday göstermediği belediye başkanı “Yolumuzu belirleyeceğiz”

AK Parti yaklaşan yerel seçimler öncesi Trabzon’un tüm ilçelerinde adaylarını açıkladı.

Yeniden aday gösterilmesi beklenen Arsin Belediye başkanı Sait Gürsoy’un yerine İbrahim Küçük aday gösterildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından bir grup vatandaş belediye önüne gelerek başkan Muhammet Sait Gürsoy’a destek verdi.

sait-gursoy.jpeg

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Gürsoy “Aday olarak açıklanmamamın önünde hiçbir engel yoktu duruşumuz, çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ortada, vatandaşlarımızın bu duruma tepkileri bizlere destekleri sonucunda ilçemizin kanaat önderleri ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapacağımız istişarelimiz neticesinde yolumuzu belirleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Açıklamada şu ifadeleri kullandı “Benim şahsi düşüncem aday olmama konusundaydı. Çünkü bu adaylık süreci beni çok fazla yordu. Ben adaylığım açıklanır diye bekliyorken böyle bir kararın çıkması bizleri etkiledi. Çünkü aday olarak açıklanmamamın önünde hiçbir engel yoktu. Duruşumuz, çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ortada, vatandaşlarımızın bu duruma tepkileri bizlere destekleri sonucunda ilçemizin kanaat önderleri ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapacağımız istişarelimiz neticesinde yolumuzu belirleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler