Trabzon'da o Belediyelerde Başkanlar değişecek! İşte değişim yaşanacak o ilçeler

Trabzon’un birçok ilçesinde belediye başkanlığında değişim yaşanacak.

Trabzon'da o Belediyelerde Başkanlar değişecek! İşte değişim yaşanacak o ilçeler

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları netleşmeye devam ediyor.

Açıklanan ve açıklanması beklenen adaylardan sonra Trabzon’da 7 belediye başkanının değişmesi kesinleşmiş oldu.

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu aday göstermeyen AK Parti, Ahmet Metin Genç’i aday göstererek seçimi hangi parti adayı kazanırsa kazansın bu koltuktaki değişimi kesinleştirmiş oldu.

Ahmet Metin Genç’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından değişimi kesinleşen bir başka belediye de Ortahisar Belediyesi oldu. AK Parti Ortahisar’da Ergin Aydın’ı aday gösterecek.

AK Parti’nin Araklı’da mevcut başkan Recep Çebi yerine Hüseyin Avni Çebi, Arsin’de Sait Gürsoy yerine İbrahim Küçük, Düzköy’de Yılmaz Ankara yerine Selim Çelenk, Sürmene’de Rahmi Üstün yerine Hüseyin Azizoğlu’nu aday göstermesi bu ilçelerde seçim sonucu ne olursa olsun değişimi kesin hale getirdi.

Ayrıca MHP’den mevcut Çarşıbaşı Belediye başkan adayı Mümin Nuhoğlu'nun adaylıktan alınıp yerine Ahmet Keleş’in aday gösterilmesi de bu ilçedeki değişimi netleştirmiş oldu.

Yaşanan bu gelişemlerin ardından yeni başkanlarıyla, yeni döneme başlamaları kesinleşen bu ilçelere yenileri eklenip eklenmeyeceği heyecanlı bir bekleyişe neden oluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber