Trabzon’a gelecek üniversite öğrencilerine şehir böyle tanıtılacak! Görüşmeler sürüyor

Trabzon'a ilk kez gelecek öğrenciler için tanıtım turu gerçekleştirilecek.

Trabzon’a gelecek üniversite öğrencilerine şehir böyle tanıtılacak! Görüşmeler sürüyor

Trabzon’daki üniversitelere yerleşen ve şehire ilk kez gelecek öğrenciler için tur tanıtım projesi hayata geçecek.

Karadeniz teknik Üniversitesi, Trabzon üniversitesi ve Avrasya Üniversitesini kazanan ve Trabzon’a ilk kez gelecek öğrenciler için şehri tanıtacak bir tur projesi hayata geçirilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu “Trabzon kadim bir üniversiteye sahip. KTÜ, Türkiye'nin ilk dört üniversitesinden biri. Hatta İstanbul ve Ankara dışındaki ilk üniversite. Şimdi ona Trabzon Üniversitesi eklendi. Yine bölgedeki tek vakıf üniversitesi var. 3 tane üniversitesi olan bir şehrimiz var. Üniversiteler ile konuşuyoruz. Öğrencilere şehri tanıtacak bir tur yapmak istiyoruz.

Aynı zamanda MEB'in kapsamındaki okullarımız var. Üniversite öğrencileri hariç 112 bin civarında öğrencimiz var. Gerek lise gerekse üniversite sınavlarında başarılı öğrencilerimiz var. Sıralamalarda hep ilk 10 içinde yer alan bir şehiriz. Güzel bir eğitim öğretim sezonu olmasını umuyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler