Trabzon'a gelecek Cübbeli Ahmet hoca için 60 bin TL'den mi vazgeçildi? "O parada yetim hakkı vardır"

CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Beşirli Kapalı Spor Salonunun Cübbeli Ahmet hoca için bedava kiralanmasına yönelik açıklamada bulundu.

Trabzon'a gelecek Cübbeli Ahmet hoca için 60 bin TL'den mi vazgeçildi? "O parada yetim hakkı vardır"

Cübbeli Ahmet hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü Trabzon 'a geliyor. Cübbeli Ahmet hocanın Trabzon 'a gelişi öncesi yaşanan gelişmeler tepki çekti. Normal şartlarda 60 bin TL kira ödenmesi gereken salonun Maçka Belwdiye Başkanı Koray Koçhan 'ın araya girmesi ile ücretsiz tahsil edildiği belirtildi. CHP Ortahisar Belediye meclis üyesi Cüneyt Zorlu "O parada yetim hakkı var" diye tepki gosterdi

Cüneyt Zorlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Maçka Belediyesi, kamu yararı gerekçesiyle Cüppeli Ahmet için Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Beşirli Kapalı Spor Salonunu bir günlüğüne bedava tahsis etti. Daha önce aynı uygulamayı Halil Konakçı için yapan Belediye Başkanı Koray Koçhan, şimdi de bir başka Cumhuriyet düşmanına, günlük 60 bin TL kira ödenmesi gereken spor salonunu kamu yararı var diyerek bedava tahsis ediyor. Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına bu şekilde salon ayarlanmasını kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Zorlu ayrıca, "Sayın Koray Koçhan'ın hatalı olduğumuzu belirttiği konuşmasını bekliyoruz. Hesabın tarikatları arkasına alarak aday olabilmek olduğunu düşünüyorum. Bu başvuruyu önce yaptığını da biliyorum. Yazıklar olsun sizlere, bu kira paraları yetim hakkıdır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler