Trabzon'a çok yakışacak! İlk Trabzonspor formasını Ahmet Külekçi vermişti

Trabzon'un yeni Valisi Aziz Yıldırım'a ilk Trabzonspor formasını yazarımız Ahmet Külekçi vermişti.

Trabzon'a çok yakışacak! İlk Trabzonspor formasını Ahmet Külekçi vermişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan valiler kararnamesi ile Tekirdağ Valiliğinden Trabzon Valiliğine atanan hemşehrimiz Aziz Yıldırım tam bir Trabzonspor fanatiği.

"Trabzon şehrine hizmet etmeyi Allah bize nasip etti, çok şükür" diyen Trabzon'un yeni Valisi Aziz Yıldırım "İnşallah hep beraber güzel şehrimize yakışan hizmeti yapacağız. Trabzonspor'umuz ile de bir kez daha şampiyonluklar yaşayacağız" dedi.

Trabzon'a yeni atanan vali Aziz Yıldırım ile kardeşlik projeleri, gönül köprüleri projesi kapsamında Muş'ta tanıştıklarını belirten Gazeteci Yazar Ahmet Külekçi yaptığı açıklamada "Muş Valiliği yaptığı dönemde kardeşlik projelerine büyük destek verdi sayın valimiz. Hemşehrilerini en güzel şekilde ağırladı. Ondan sonra da zaten bağımız hiç kopmadı. Trabzon çok değerli, çok güzel bir hemşehrimiz ile buluştu. Şehrimiz için büyük bir şans olarak görüyorum. Bu şehrin evladı kendisi zaten. Herkesime kapısını açık tutan başarılı çalışkan ve inanılmaz hoşgörülü bir vali kazandık. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler