Trabzon Tiyatrolar Birliği Dünya Tiyatrolar Günü için hazır…

Trabzon Tiyatrolar Birliği, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için program hazırladı. Adnan Akyüz liderliğindeki birlik, marş, bildiri okuma, tanışma, oyunlar, konser ve kokteyl ile etkinlik düzenleyecek.

Trabzon Tiyatrolar Birliği Dünya Tiyatrolar Günü için hazır…

Trabzon Tiyatrolar Birliği yürütme kurulunu oluşturan tiyatroların işbirliği ve tiyatro severlerin katılımıyla 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için bir program hazırladı.

Dönem başkanlığını yürütmekte olan Adnan Akyüz programla ilgili olarak şunları söyledi:

"Biz bağımsız tiyatrolar olarak bir aradayız ve tiyatro adına iyi ve güzel işler yapma çabası içerisindeyiz. Bu yıl 20 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında 3’üncsü gerçekleştireceğimiz tiyatro festivali hazırlıkları sürerken yaklaşmakta olan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü içinde bir program hazırladık. Program kapsamında istiklal marşımızı birlikte söyleyerek geleneksel hale gelen tiyatro günü bildirisini okuyacağız. Sonrasında tiyatro ekiplerimizin tanışması, kısa oyunlar ve bir konser programıyla devam edecek olan programımız, vereceğimiz kokteyl ile son bulacaktır. Bu etkinliğimize tüm tiyatro severleri davet ediyoruz."

Not: Trabzon Tiyatrolar Birliği'nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlama programı Rubenis AVM 4.kattaki Tiyatro Panki açık alan ve Tufan Ünlü sahnesinde gerçekleşecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler