Trabzon Limanında görev değişimi! Açıklama geldi

Trabzon Liman Müdürü Muzaffer Ermiş görevinden ayrıldı.

Trabzon Limanında görev değişimi! Açıklama geldi

Trabzon Liman Müdürü Muzaffer Ermiş, görevinden ayrıldı.

Ermiş yaptığı açıklamada “misyonumu tamamladığıma inanarak 37 yıllık liman yöneticiliğimi geride bırakıp 01 Kasım 2023 tarihinden geçerli olmak üzere görevimden ayrılıyorum.” dedi.

Muzaffer Ermiş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Albayrak Grubunun Trabzon Limanı Devri aldığı 21 Kasım 2003 tarihinden bugüne kadar Genel Müdür olarak mesai sınırı tanımadan çalıştım. Kurumumu ve yeri geldiğinde Şehrimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Maaşını ödeyemeyen bir limandan vergi rekortmeni ve borsaya açık bir liman yarattık. Türkiye ve Avrupa birincisi olarak “en iyi işyeri” unvanını aldık. Trabzon limanını Orta ve Doğu Karadeniz'in en mükemmel Limanı haline getirdik. Bütün bu çalışmalardan sonra misyonumu tamamladığıma inanarak 37 yıllık liman yöneticiliğimi geride bırakıp 01 Kasım 2023 tarihinden geçerli olmak üzere görevimden ayrılıyorum. Başta Sayın Ahmet Albayrak olmak üzere tüm İşverenlerimin, Çalışanlarımızın, Kamuoyunun, Basınımızın ve Sizlerin desteklerinizi hep arkamda hissettim. Sonsuz teşekkür ederim.”

Muzaffer Ermiş'in yerine Müdür Yardımcısı Emin Bilgin'in vekalet ettiği öğrenilirken yeni müdürün önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

trabzon-liman-muduru-muzaffer-ermis.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler