Trabzon Hava durumu! 27 Şubat Trabzon'da hava nasıl olacak

27 Şubat 2024 Salı günü Trabzon'da hava durumu az bulutlu gözüküyor.

Trabzon Hava durumu! 27 Şubat Trabzon'da hava nasıl olacak

Türkiye'nin dört bir yanındaki hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre değişkenlik gösteriyor. Trabzon Hava durumu ve Ülke genelinde gökyüzü çoğunlukla parçalı, yer yer çok bulutlu olacakken, bazı bölgelerde yağış bekleniyor. Antalya, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu'nun yanı sıra Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğu ilçelerinde yerel sağanak yağışların olacağı öngörülüyor. Özellikle Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda bulunan yüksek kar örtüsüne sahip alanlarda çığ tehlikesi uyarısı yapılıyor. Kuzey ve batı kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sisin oluşabileceği belirtiliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Bazı şehirlerimizde beklenen hava durumu ve günün en yüksek sıcaklıkları şöyle sıralanıyor:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, 15 derece

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, 14 derece

İzmir: Parçalı bulutlu, 20 derece

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, 20 derece

Antalya: Çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı, 19 derece

Samsun: Parçalı ve az bulutlu, 15 derece

Trabzon: Az bulutlu, 15 derece

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, 3 derece

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu, 12 derece

Trabzon Hava Durumu

Trabzon hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son tahminlere göre, bugün az bulutlu bir havaya sahne olacak. Ülkemizin geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın etkisi altında kalırken, Trabzon bu durumdan nispeten daha az etkilenecek ve güneşli anlar da göreceğiz.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Trabzon için günün en yüksek sıcaklığı 15 derece olarak tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber