Trabzon'da kaşüstü krizi çözüldü

Trabzon trafiğini hafifledecelk yola çözüm geldi

Trabzon'da kaşüstü krizi çözüldü
Bir süredir Trabzon’un gündeminden düşmeyen Yomra İlçesi Kaşüstü Kavşağında Belediye başkanı projeyi açıkladı. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, şehir trafiğini kangren haline getiren Kaşüstü kavşağıyla ilgili olarak Dal – Çık adı verilen geçişini en kısa sürede yapılacağını belirtti. Başkan Sağıroğlu; ''Şehrimizin önemli noktasındaki tıkanıklığı gidererek, trafiği rahatlatacağız. Uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucunda dal­çık projesi başlıyor. Yaz sezonu bitiminde fore kazıkları çakılacak ve 2.5 ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.'' dedi.
 
Dal­çık projesi için çok uğraş verdiğini hatırlatan Başkan Sağıroğlu, ''Karayolları'nın gönderdiği her projeyi, ben kabul etmek zorunda değilim. Mesela dal­çık ile ilgili Karayolları 10. Bölge Müdürünün ''Karayolları olarak dal­çık yapmak prensibimiz değil.'' dedi. Konuyu bakanı gördüm dedim ki; ''Karayolları bürokrasisi ile karşı karşıyayız. Ankara'da sorunları çözmeyi başardık. Bu kirliliği ortadan kaldırıyoruz.'' diye konuştu.
 
Kaynak : Sonnokta
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber