Trabzon CHP’de gündem Yomra! İlçe başkanı görevden mi alındı?

Trabzon CHP’de Yomra ilçe teşkilatı için kritik toplantı yapıldı. İl Başkanlığı, Yomra için ikinci toplantıda yeniden bir araya gelecek.

Trabzon CHP’de gündem Yomra! İlçe başkanı görevden mi alındı?

Trabzon’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerde hareketli günler yaşanıyor.

Trabzon’da Yomra ilçesi yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Bıyık yeniden İyi Parti'den adaylığını açıklarken, AK Parti Abdulkadir Özdemir'i, Demokrat Parti ise İbrahim Sağıroğlu'nu aday göstermişti.

Yomra'da gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Yomra İlçe örgütünden üyelere, Mustafa Bıyık'a destek verileceği yönünde mesaj giderken, bu gelişme sonrası İl Başkanlığı ikinci kez toplantı yapma kararı aldı.

CHP Yomra İlçe Başkanı Pekşen görevden mi alındı?

CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen'in görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılırken, şu ana dek ilçe başkanlığına bu yönde bir karar tebliği yapılmadığı öğrenildi.

CHP Trabzon İl Başkanlığı'nın yaşanan gelişmeler sonrası toplandığı, ikinci bir toplantı ile Yomra için kararlar alınacağı belirtildi.

CHP Trabzon İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği toplantıda, Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen'in geleceğini ve Yomra'da aday çıkarılıp çıkarılmayacağı konularını ele alacağı gelen haberler arasında. Öte yandan birçok ilçe için de belediye meclis üyesi aday sıralaması için fikir alışverişinde bulunulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler