Starbucks zam yaptı! Starbucks kahve fiyatı ve fiyat listesi değişti

Starbucks Türkiye'de içecek fiyatlarına ikinci zam geldi. Starbucks kahve, latte fiyatları ve fiyat listesi değişiklileri haberimizde..

Starbucks zam yaptı! Starbucks kahve fiyatı ve fiyat listesi değişti

Starbucks, Türkiye'deki kahve fiyatlarını bu yıl ikinci kez artırdı. Bu zamla birlikte, küçük boy filtre kahve fiyatı 70 liraya yükseldi. Starbucks'ın gelirlerindeki düşüş ve mağazalardaki trafik azalmasına rağmen, yapılan bu zam dikkat çekiyor. Starbucks kahve fiyatı ve değişen fiyat listesi haberimizde...

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Starbucks, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında Türkiye'de başlatılan boykot ve protesto kampanyaları nedeniyle gündeme gelmişti. Bu boykotlar, Ocak-Mart döneminde şirketin gelirlerinin yıllık bazda %2 azalarak 8.6 milyar dolara düşmesine neden oldu. Ayrıca, 2020 yılından bu yana ilk kez, mağaza ve internet satışlarında %4'lük bir düşüş yaşandı. Şirket mağazalarındaki yoğunluk ve trafikte de %6 oranında bir azalma kaydedildi.

starbacks.webp

İnternet üzerinden yapılan satışlarda ise fiyatlar daha da arttı; küçük boy filtre kahve 85 lira oldu. Yaz dönemi için belirlenen yeni fiyat listesinde bazı öne çıkan ürünler şöyle:

Iced White Chocolate (küçük boy): 120 lira

Latte (küçük boy): 89 lira

Cappuccino (küçük boy): 89 lira

Espresso (single): 50 lira

Çay: 40 lira

Bu fiyat artışları, Starbucks'ın Türkiye'deki müşterileri üzerinde nasıl bir etki yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler