Sibel Suiçmez: “Zamlar anayasaya aykırı”

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’den zam açıklaması.

Sibel Suiçmez: “Zamlar anayasaya aykırı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda açıklamalarda bulundu.

Suiçmez, yapılan zamlarla ilgili yaptığı değerlendirmede zamların anayasaya aykırı olduğunu söyledi.

Sibel Suiçmez şunları söyledi;

“1 Ekim'e kadar meclis açılmayacak. Meclis tatile girmemesi için CHP gurubu olarak talebimize rağmen çalışmalar sonlandı. Bundan önce zam paketi getirdiler ve ek bütçe getirdiler. Bundan sonra da tatile girdi meclis. İstenilen zamlar emekli maaşlarına gelmemiştir. CHP emeklilerimizin çalışanlarımızın taleplerini iletmeye çalıştık ama haklı taleplere hükümet kapı oldu. Bugün maaşlara zam gibi gözükse de zamlarla geriye alınmış oldu. Seçimlerden önce kamu kaynaklarını seçimleri kazanılması için hoyratça harcadılar, kasada para yok. Bunu nasıl gidereceklerini düşündüklerinde bunu vatandaşın sırtına yükleyecekleri vergi ile yapacaklar. Bu vergi sistemi sürdürülebilir değildir. Anayasamıza aykırıdır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber