Şehit Asteğmen Umut Karakaş’ın adı Trabzon’da yaşatılmaya devam edecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis toplantılarında alınan karara göre Şehit Asteğmen Umut Karakaş’ın adı otogarın karşısındaki parka verilecek.

Şehit Asteğmen Umut Karakaş’ın adı Trabzon’da yaşatılmaya devam edecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantıları devam ediyor. Toplantının bugünkü oturumunda Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonundan gelen 2 madde görüşüldü.

Şehit Asteğmen Umut Karakaş Parkı'nın adının kaldırılarak ismin Anadolu Bulvarı'ndaki üstgeçide verilmesi ve mevcut parkın isimlendirilmesi için çalışma başlatılması görüşüldü.

Yapılan açıklamada, mevcut parkın alanının daraldığı ve park statüsünden çıkamaya başladığı belirtilerek, şehidin adının yaşatılması için yeni yapılacak otogarın karşısındaki parka verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler