Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi "Rüzgarımız esiyor kasırgamız da esecek"

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi Haber61’i ziyaret etti.

İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu ve Genel Müdür Ergün Hardaloğlu ile sohbet eden Çebi seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 Editörü Okan Çıtlak ile yapmış olduğu röportajda, "Trabzon halkının karakterini, yapısını çok iyi bildiğini ifade eden Çebi,” Adaylığımız Cumartesi günü açıklandı. Trabzon’da güzel bir rüzgâr esmeye başladı. Trabzon halkı bana yabancı değil. Ben belediye başkan adayı arkadaşlarımın içerisinde en tecrübeli olan kişiyim. Araklı’da 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. 15 yıldır da personel müdürlüğü olmak üzere toplamda 25 yıllık Ümit Çebi olarak belediyecilik tecrübesi ile meydanlardayım. Trabzon halkının karakterini yapısını çok iyi biliyorum. 61 yılından beri de ben bölgemde yaşıyorum. Kardeşlerimiz bana bu teklifi yaptıkları zaman 99 yılında Araklı belediyesini kazandığım o heyecan bana nüfus eyledi. Ortahisar’da insanımızı rahatlatacak projelerimiz var dediler. Bu projelerde bizimle birlikte yürüyecek tecrübeli heyecanlı birine ihtiyacımız var dediler. Anketlerde adres sizi gösterdiler bizi kırmayın dedi arkadaşlarımız. Bizler de onları kırmadık. Adaylığımız kesinleşti. Medya kurumlarından ziyaretlerimize başladık. " dedi.

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi "Rüzgarımız esiyor kasırgamız da esecek"

“RÜZGARIMIZ ESİYOR, KASIRGAMIZ DA ESECEK”
Ortahisar ilçesinde adaleti oturtmak istediklerini söyleyen Ümit Çebi ifadelerinde, “Şu anda rüzgarımız esiyor. Allah nasip ederse kasırgamız da esecek. İnsanlarla iyi diyalog kuran biriyim. İnsanları seviyorum. Kardeşlerimizle diyaloglar kurduk Sıcak mesajlar verdiler. Araklı 15 dakikalık yol. Bizler burada gezerken bana siz Araklı belediye başkanı değil misiniz diyorlar. Gerçekten Ortahisar’a gelmenizi isteriz. Sandığa gideceğiz size oy vereceğiz dediler. En önemli olan bir belediye başkanını donanımlı olması çok önemli bir olaydır. Ortahisar gibi büyük bir ilçenin sorunlarını bir belediye başkanı tek adamlık sıfatıyla kadrosu olmadan bir yol alırsa o belediye başkanı başarısız olur. Benim kadromda güzel insanlar var. Donanımlı insanlar, eğitimli insanlar var. Bir ekip çalışmasıyla beraber çalışıyoruz. Akıllı bir belediye başkanı halkının yararlanamadığı atıl bir proje yaparak israf etme hakkına sahip değil. Biz mesela mahallere gideceğiz. En büyük projemiz adalet.

Ortahisar’da herkes senin gibi düşünmek inanmak zorunda değil. Buradaki insanlar her düşünceye mensup olabilir. Araklı’da ben ateistlerin oyunu alıyorum. Benim yanıma sağcıda, solcu da istediği gibi gelecek. Toplumu germemek lazım. Araklı’da yaptığımız gibi Ortahisar’da da adaleti oturtmak istiyoruz. En ideal projeleri yapmaktır önemli olan. Kısa orta ve uzun vade diye projelerimizi ayıracağız. “şeklinde konuştu.

“İNANIYORUM Kİ BUNU ORTAHİSAR’DA DA ÇOK RAHAT YERİNE GETİRECEĞİM”

“Biz halkının düşüncelerine değer veren, belediye ve halk arasında bir siyasi partinin mensuplarını aracı olarak koydurtmayan ya da başkalarının hakkını almak için rüşvet denen berbatlığı ilçesinde yaşatmayan bir belediyeciliği inşallah Ortahisar’da göreceğiz. Biz tabelamızı asacağız, “Rüşvet alanda verende bizden değildir.” Burası halkın belediyesidir. Herkes hakkını khakkı nispetinde alacaktır. Ben halkıma bu güveni oluşturduktan sonra ben Trabzon’u değil Türkiye’yi ayağa da kaldırırım. Biz bunu Araklı’da yaptık. İnanıyorum ki bunu Ortahisar’da da çok rahat yerine getireceğim. Ben 62 yaşındayım 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Emekli maaşımla geçiniyorum. Ben Ümit Çebi olarak kendi günahımdan acizim. Ben 270 bin halkımın hesabını Allah’a yanlış yaparak adaletsizlik yaparak verecek değilim. Akılsız bir belediye başkanı olmayacağım. “

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber