Plan yapacaklar dikkat! Trabzon'a yüksek sıcaklar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerinde göre, Trabzon'da sıcaklıklarda beklenenin üzerinde bir artış yaşanacak.

Plan yapacaklar dikkat! Trabzon'a yüksek sıcaklar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerinde göre, Trabzon'da sıcaklıkların 10 ila 15 derece artacağı belirtildi. Mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyredecek hava sıcaklıkları, bu hafta Trabzon'da 29 ila 31 derece arasında değişecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü' tarafından yapılan son meteorolojik analizlere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıkları artış göstermeye devam ediyor. Özellikle Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgesinde mevsim normalleri 4 ile 6 derece arasında artarken, Trabzon dahil olmak üzere Karadeniz bölgesinde sıcaklıkların 10 ila 15 derece üzerine çıkması bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yüksek sıcaklıkların olumsuz etkilerine karşı özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm Trabzonluları uyardı. Vatandaşlarımızın, günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 arasında açık alanlarda bulunmamaları gerektiğini belirtti.

glxwoyfx0aeujt4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber