Piyango bileti çaldı kameralara yakalandı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, bir büfeden 100 Milli Piyango bileti çalan kişi, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.   Yeni Mahalle'de Pehlivan Bahtiyar'a ait bir büfeye gelen 70 yaşındaki F.Ş, iş yeri sahibinden içecek istedi.   Bir süre sonra iç

Piyango bileti çaldı kameralara yakalandı
Ordu'nun Altınordu ilçesinde, bir büfeden 100 Milli Piyango bileti çalan kişi, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.
 
Yeni Mahalle'de Pehlivan Bahtiyar'a ait bir büfeye gelen 70 yaşındaki F.Ş, iş yeri sahibinden içecek istedi.
 
Bir süre sonra içeceği alarak karşılığında 1 lira ödeyen F.Ş, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak masadaki 100 Milli Piyango biletini alarak cebine koydu. F.Ş'nin hırsızlık yaptığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
 
Durumu fark eden iş yeri sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği F.Ş'yi evinde gözaltına aldı.
 
F.Ş'nin polise verdiği ilk ifadede biletleri sattığını söylediği öğrenildi.
 
İş yeri sahibi Bahtiyar, çalınan biletlerin seri numaralarını sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber