Ortahisar belediyesi'ndeki resim ve pankart tartışması sona erdi! İkisi de yeniden asıldı

Ortahisar’da yeniden asılan Filistin pankartı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yerleri değişti.

Ortahisar belediyesi'ndeki resim ve pankart tartışması sona erdi! İkisi de yeniden asıldı

Ortahisar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde kaldırılan “Mazlum Filistin Halkının Yanındayız” temalı pankartı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını tekrar gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı, Belediye Başkanlık makamında farklı bir konuma taşınırken, Filistin pankartı ise Ortahisar Belediyesi ile Kaymakamlık arasındaki bölgede yeniden asıldı.

Bu değişiklikler, AK Parti Grubu tarafından olumlu karşılanırken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür edildi.

Meclis Tartışmalarında Aile Üyeleri Gündeme Geldi

Ortahisar Belediye Meclisinde dün yaşanan tartışmalar, bugün meclis kürsüsünden yapılan konuşmalarla ele alındı. Başkan Ahmet Kaya, AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz’un dünkü konuşmasında kullandığı, “Belediye Babanızın mülkü mü?” ifadesine duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve aile bireylerinin tartışmalara dahil edilmesini eleştirdi. Kaya, eleştirilere açık olduğunu belirterek aile üyelerinin konulara karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.

Kavanoz ise, konuşmasında kullanılan ifadeler için özür dileyerek, bunların sadece mecazi anlamda kullanıldığını ve gerçekte kimseyi üzmek istemediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fotoğrafı ve Filistin Hassasiyeti

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının belediye başkanlık makamında asılması, Zeki Kavanoz tarafından takdirle karşılandı. Kavanoz, konuşmasında ayrıca, Ortahisar’da yeniden asılan Filistin pankartına dikkat çekerek, bu hassasiyet için Kaya’ya teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber