Ortahisar Belediyesi 3. Kitap Günleri açılışı yapıldı

Ortahisar Belediyesi tarafından organize edilen 3. Kitap Günleri programının açılışı gerçekleştirildi.

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi 3. kitap günleri bugün başladı.

Açılış programı Ortahisar Belediyesi ana binasında gerçekleştirildi.

Ortahisar Belediyesi 3. Kitap Günleri, 29 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Başkan Ahmet Metin Genç'in program açılışında yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"İSRAİL'İ LANETLİYORUZ"

Bu güzel programımıza teşrif eden herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür anlamlı programlarla da ilgileniyor. Şu anda maalesef işin savaş hukukunu geçen bir katliama şahit oluyoruz. Katil terör devletinin altında ezilen din kardeşlerimizi maalesef dünya olarak izliyoruz. İsrail'i lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımızın dünya beşten büyüktür sözünü hatırlatıyor ve bütün dünyayı göreve davet ediyoruz. Bu katliam ve soykırım son bulsun.

"KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI ÖN PLANA ÇIKARMAK ADINA..."

Kültür ve sanat şehrimizde, kitap okuma alışkanlığını daha da ön plana çıkarmak adına Kitap Günleri'nin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Dışarıdan gelen yazarlarımızı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Emek veren herkese ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

ortahisar-belediyesi-3-kitap-gunleri-4.jpg

ortahisar-belediyesi-3-kitap-gunleri-5.jpg

VALİ YILDIRIM: "KİTAP BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ"

Programda açıklamalarda bulunan Vali Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

Yastayız. Bugün ulusal yasımızın ikinci günü. Yas, aynı inancı paylaştığımız ve bizim de her zaman koruma ve kollama görevimizi yaptığımız Filistin üzerine. Şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Oku emri ile başlayan bir dinin mensuplarıyız. Kitap bizim için vazgeçilmez. Yazılı kültür; geçmişi bugüne, bugünü de geleceğe bağlayan ürünlerdir. Bugün ne kadar çok gence okuma alışkanlığı aşılayabilirsek gelecekte de o kadar kültürlü bir toplum olacağımızdan şüpheniz olmasın.

ortahisar-belediyesi-3-kitap-gunleri-6.jpg

ortahisar-belediyesi-3-kitap-gunleri-9.jpg

ortahisar-belediyesi-3-kitap-gunleri-10.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler