Ortahisar Belediye Meclisi’nde Forum Trabzon gündemi! “Davamızdan geri adım atmayacağız”

Ortahisar Belediye Meclisi’nde Forum Trabzon gündem oldu. Yapılan değişikliği mahkemeye taşıyan Cüneyt Zorlu, “davamızdan geri adım atmayacağız” dedi.

Ortahisar Belediye Meclisi’nde Forum Trabzon gündemi! “Davamızdan geri adım atmayacağız”

Trabzon’da Ortahisar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları devam ederken Forum Trabzon konusu yeniden gündeme geldi.

CHP’li meclis üyesi Ömer dayı söz alarak Forum Trabzon’daki son durumu sordu.

Dayı, “geçen dönem bir kaç kez gündeme geldi Forum. Teknik konularda çok söz almam ama aklımın kestiği noktada görüşümü söyleyeyim. Geçen dönem bir kamu yararından bahsedildi. Hatta siz Cüneyt Zorlu olarak mahkemeye gittiniz. Durdurulma kararı alındı. Mahkeme kararına uyulmadı. Bu konuda sayın müdürlerimiz bir bilgi verirse sevinirim” dedi.

Dayı’nın sorusuna cevap veren Başkanvekili Cüneyt Zorlu, “Burada bizim meclisimizi ilgilendiren konu. İki parsel var orada. Kıyı kenar kanununa aykırı idi. İstinaftan kazanmıştık. Daha sonra otopark gereği ile büyütme olmasın diye tekrar dava açtık. Ancak aynı istinaf benim meclis üyesi olduğumdan dava açamayacağımı söyledi. Biz de davayı bir üst mahkemeye taşıdık. Davamızdan geri adım atmayacağız. Bu da böyle bilinsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber