Ortahisar Belediye Meclisi'nde dikkat çeken ayrıntı! Türk bayrağı ve Atatürk posteri...

Ortahisar Belediye Meclisi'nde Türk bayrağı ve Atatürk posteri ayrıntısı dikkat çekti.

Ortahisar Belediye Meclisi'nde dikkat çeken ayrıntı! Türk bayrağı ve Atatürk posteri...

Ortahisar Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantıları başladı.

Ortahisar Belediyesi'nde meclis toplantısının gerçekleştirildiği salonda bir ayrıntı dikkat çekti.

Meclis salonunda, Türk bayrağı ve Atatürk posteri Başkan Ahmet Kaya'nın ricası üzerine, görünür olacak şekilde meclisteki başkan koltuğunun arkasına asıldı.

Geçtiğimiz hafta meclis toplantısında bu fikir gündeme gelmişti. Böylelikle meclis salonuna Türk bayrağı ve Atatürk posteri, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünün de görüneceği şekilde asıldı.

Başkan Kaya: "Hayırlı olsun"

Konuyla ilgili olarak bilgilendirme yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, "Bildiğiniz üzere ilk meclis toplantısında Atatürk fotoğrafı ve Türk bayrağının görünür bir alana asılmasını rica etmiştim. Arkadaşlarımız sağ olsun isteğimizi yerine getirmişler. Görüldüğü üzere Bayrağımız ve Atatürk resmi ile Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü asılmıştır, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ortahisar.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler