Müzisyen Sema Moritz Trabzon'a geliyor

Müzisyen ve besteci Sema Moritz,Trabzon'da sevenleri ile bir araya gelecek.

Müzisyen Sema Moritz Trabzon'a geliyor
Müzisyen ve besteci Moritz Trabzon'da sahne alacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından, "Bellek ve Kültürel Miras" sloganı ile düzenlenen "2. Uluslararası Müzik ve Dans Araştırmaları Sempozyumu" etkinlikleri kapsamında, şarkıları "Jazz a la turca" olarak yorumlayan ünlü müzisyen ve besteci Moritz, Trabzon'da sahne alacak.

KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 21 Ekim Cuma günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek "Sema'nın Şarkıları" adlı konserde müzisyene, piyanoda Dr. Alper Akgül eşlik edecek.

Camiada taş plak sesli kadın olarak tanınan başarılı sanatçı, Yunus Emre' den Nazım Hikmet' e, Bertolt Brecht' ten "Anneler & Ninniler' e varan pek çok projeye imza attı. 

Kadifeyi andıran sesiyle nostaljiye sürükleyen ünlü müzisyen bugüne tango, fokstrot, vals ve operet dallarında pek çok esere imza attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber