Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan destek mesajı açıklaması! "Sadece CHP değil..."

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık açıklamalarda bulundu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan destek mesajı açıklaması! "Sadece CHP değil..."

Yomra Belediye Başkanı ve yeni dönemde İyi Parti Yomra Belediye BaşkanI Mustafa Bıyık, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Mustafa Bıyık'ın açıklamaları şekilde;

CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ DESTEK MESAJI

CHP'nin mesajını bende üyeleri gibi, bir vatandaşımız tarafından bana mesaj atılarak öğrendim. Bu konuda vakıflarım yok. İstanbul ile Ekrem İmamoğlu ile parti yöneticileri ile birim birliği yapılsın noktalarında görüşmem olmadı. Ben adayım. Siyasi partilerin beni desteklemesini, Yomra’ya birlikte hizmet etmeyi arzu ederim. Bu ilçeye işler yaptık. Yarım kaldı, yarım kalan işlerimizi tamamlayalım diye sadece CHP değil diğer siyasi partilere de çağrım oldu.

İlçe Başkanının görevden alındığına dair dedikodu var. Ortada net yazı olup olmadığını bilmiyorum. Yomra’ya 5 yıllık süreçte CHP’nin de desteğiyle seçildik. Hizmetlerimiz oldu. Kavga etmedik. CHP’nin ilçe başkanı ve yöneticileri benden olumsuz bir talepte bulunmadılar. Bugüne kadar yapılan işlerden Yomra’da memnun olduğunu düşünüyorum.

"DEVA İLÇE BAŞKANI BİZE KATILDI"

Deva Partisi’nin ilçe başkanı bize katıldı. Belediye Meclis Üyesi olarak görev alacak. Başka siyasi partilerle görüşmelerimiz var.

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI İÇİN TEKLİF YAPILDI MI?

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı noktasında bana teklif olmadı. Aralık ayının ilk haftasıydı ben adaylığımı açıklamıştım. Benden Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bir tasarruf oluşmamış oldu. Geçtiğimiz yıllar içinde ben Yomra’da hizmete devam etmek istiyorum diye beyanım oldu.

YOMRA’DA AVRASYA ÜNİVERSİTESİ KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Avrasya Konusunda bir görüşme oldu. Yomra Belediyesine resmi yazıyla, arazinin önünde daha önce yaptığımız sözlü konuşmalardan yola çıkarak binanın önündeki alanı Avrasya Üniversitesine kiralanması noktasında 1. Günden beri aynı noktadayız. Gelinen noktada o araziyi kiralamak için Yomra Belediyesine başvuruda bulundu. Oradan komisyona getirdik, bu ay da belediye meclisinden geçtik. 14 bin 500 metre karelik alanın ihale süreci ve şartname bitikten sonra Avrasya Üniversitesine verilecektir.

Avrasya Üniversitesi de ki bu karşılıklı iyi niyet olan durum. Burayı eğitime açacağına dair bize gerekli ifadeleri verdi. Orada olumsuzluk yaşanacağını düşünüyorum. 3 yıl önce de kiralanabilir. Ancak bizim tavrımız nettir. Kurumu karşımıza alan noktada olmadık. Bugün ki nokta 3 yıl önce de gerçekleşebilirdi. Bugün belediyenin eline ulaşan yazı 4 yıl önce de ulaşabilirdi. Kiralamamalı gerçekleştireceğiz. Yomra’da Avrasya Üniversitesi krizi bizim açımızdan kapanmış olacak, herkes açısından kapanacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler