MÜSİAD Trabzon Başkanı İskenderoğlu’ndan Yerel Seçimler Sonrası Ekonomik İşbirliği ve Gelişim Çağrısı

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, yerel seçimler sonrası yeni dönemin ülke için hayırlı olmasını diledi.

MÜSİAD Trabzon Başkanı İskenderoğlu’ndan Yerel Seçimler Sonrası Ekonomik İşbirliği ve Gelişim Çağrısı

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni dönemin ülke için hayırlı olmasını diledi. İskenderoğlu, demokrasi ve hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde halkın sandıkta verdiği kararın önemine vurgu yaparak, gelecekte daha müreffeh günlerin beklendiğini ifade etti.

Ülkenin orta vadeli ekonomik planına işaret eden İskenderoğlu, üretim ve istihdamın artırılması, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi ve adil bir kalkınma için yerel yönetimlerin ekonomiyi destekleyecek adımlar atması gerektiğinin altını çizdi. İskenderoğlu, iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacak ortamların oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

İş dünyasının ihtiyaçlarını anlamaya ve çözüm odaklı işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını belirten İskenderoğlu, yerel ekonominin canlandırılması, istihdamın artırılması ve yatırımların teşvik edilmesi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı, “Bir ve Beraber” anlayışıyla, üretim odaklı bir dönemin başlaması gerektiğine inandıklarını söyledi ve seçilen yerel yöneticileri tebrik ederek başarılar diledi.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu şunları söyledi;

"Yerel seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Ülkemizin ve dünyanın pek çok noktasında teşkilatlanan, ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalışan MÜSİAD’lılar olarak milletimizin sandıkta verdiği kararın hayırlı olmasını diliyoruz. Demokrasiyi tamamlayan hukuk devleti ilkesi dahilinde halkın sandıkta vermek istediği mesajın dikkate alınmasıyla gelecekte daha müreffeh günlerin geleceğine inanıyoruz.

Ülkemizi yöneten iktidarın orta vadeli ekonomik planı dahilinde ; üretimin ve istihdamın arttığı, enflasyonun tek haneli günlerine geri döndüğü, her kesimin adil bir şekilde kalkındığı günler için ; yerel yönetimlerce de ekonomiyi destekleyecek adımların atılması ve iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacak ortamların oluşturulması önem taşıyor.

İş dünyasının ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm odaklı yaklaşımlarla işbirliği yapmak için her zaman yerel yönetimlerin yanında ve işbirliği halinde olacağız. Yerelde ekonomiyi canlandırmak, istihdamı artırmak ve yatırımları teşvik etmek adına birlikte çalışmayı önemsiyoruz. “Bir ve Beraber” ; akıl teriyle, alın teriyle üreten bir dönem olması inancımızla, seçilen yerel yöneticileri tebrik ediyor, başarılar diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler