MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş gençlerle bir araya geldi

Cumhur İttifakı'nın MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş gençlerle buluştu. Keleş, öğrencilerin taleplerini dinledi.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş gençlerle bir araya geldi

Elektrik - Elektronik Mühendisi olan Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş, Çarşıbaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle buluştu.

Başkan Keleş, çayların ikram edildiği buluşmada öğrencilerin isteklerini dinledi. Öğrencilerin barınma ve sosyal alan taleplerini olduğunu belirten Başkan Keleş, 1 Nisan sonrasında bu taleplere cevap vereceği söyledi.

Gençler için proje, yatırım ve çalışmalar yapıldığını dile getiren Ahmet Keleş, "Allah’ın izniyle gençlerimizin desteğiyle yüzümüzün akıyla 31 Mart Mahalli İdareler seçiminden galip çıkacağız. İşte o zaman siz gençlerimiz modern yurtlara, sosyal alanlara kavuşacaksınız. Zamanı ilçemizde güzel geçirmeniz için elimden geleni yapacağım. Bu size Ahmet Keleş sözü olsun" ifadelerini kullandı.

Çarşıbaşı sokaklarında insanları dinleyen Keleş, gençlerin ilgisinin kendisine güç kattığını ifade etti.

keles-genclerle-bir-araya-geldi.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler