Maçka Belediyesi'nde doğal gaz çalışmaları sürüyor

Trabzon'un Maçka ilçesi Belediye Başkanı Koray Koçhan, doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Maçka Belediyesi'nde doğal gaz çalışmaları sürüyor

Trabzon’un Maçka ilçesi Belediye Başkanı Koray Koçhan, Fatih Mahallesi için doğalgaz çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Doğalgaz çalışmalarının hızla tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Koçhan, “Bilindiği üzere Maçka’da doğalgaz kullanımı 2019 yılında başlamıştı. Vatandaşlarımızın büyük bir memnuniyeti vardı.

2. Etap olarak ta 2023 yılında Fatih Mahallemizde çalışmaların başlayacağını duyurmuştuk. Çok şükür sözümüzü tutuk. Doğalgaz çalışmaları başladı.

Maçka Belediyesi'nde doğal gaz çalışmaları sürüyor

En kısa sürede çalışmaları tamamlayarak, Mahalle sakinlerimizin doğalgaz kullanımını sağlayacağız. Biz işimize bakıyoruz.

Milletimize ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Maçka’ya yatırımlarımız devam edecek.

İnşallah Mart 2024’de ustalık dönemimiz ile Maçka’ya hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler