KTÜ Rektörü Çuvalcı ile KSÜ Rektörü Yasım bir araya geldi

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ile bir araya geldi.

KTÜ Rektörü Çuvalcı ile KSÜ Rektörü Yasım bir araya geldi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 6 Şubat 2023 depreminden büyük oranda etkilenen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı makamında ağırladı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

ktu-rektoru-cuvalci-ile-ksu-rektoru-yasim-bir-araya-geldi.jpeg

Prof. Dr. Çuvalcı ziyarette, 6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden büyük oranda etkilenen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ndeki çalışmalara ilişkin Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’dan bilgi aldı.

KTÜ’nün KSÜ ile iş birliğine hazır olduğunun altını çizen Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Karadeniz Teknik Üniversitesi, asrın felaketinin yaşandığı tarihten itibaren deprem bölgelerimizdeki üniversitelerimizin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu noktada üzerimize ne görev düşüyorsa yine yapmaya hazırız” dedi.

ktu-rektoru-cuvalci-ile-ksu-rektoru-yasim-bir-araya-geldi-001.jpeg

Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım ise KTÜ’ye KSÜ’ye verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, “Hep birlikte yaralarımızı sarıyor, desteğinizi her zaman hissediyoruz. Malumunuz şehrimizde güncel durum itibarıyla öğrencilerin barınma sorunlarının çözülemediği için birçok bölümümüz çevrim içi eğitim vermekte. Güz yarıyılı itibari ile bu şekilde devam edecek. Yeniden eski günlerimize dönmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iki üniversite arasındaki verimli toplantıların devam edeceğini vurguladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

ktu-rektoru-cuvalci-ile-ksu-rektoru-yasim-bir-araya-geldi-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler