KTÜ ile TTB'den gençlere ihracat semineri

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Ticaret Borsası (TTB) iş birliğinde "İhracatta Sorunsuz İletişim ve Yenilikçi Yaklaşımlar" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

KTÜ ile TTB'den gençlere ihracat semineri

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Ticaret Borsası (TTB) iş birliğiyle düzenlenen "İhracatta Sorunsuz İletişim ve Yenilikçi Yaklaşımlar" konulu bir eğitim semineri, Trabzon'da gerçekleşti. Seminer, "Neet'ler Pazara Erişiyor" projesi kapsamında düzenlenirken, projenin başarıyla ilerlediği ve şubat ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, bu eğitimin 60 gence vasıflı eleman olarak iş gücü piyasasında yer bulmalarında yardımcı olacağını ifade etti. Ergan, ihracatın ülkelerin kalkınmasında büyük bir öneme sahip olduğunu ve bu alanda yenilikçi yaklaşımların ve iletişim teknolojilerindeki gelişmelerin ticarette vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Seminerde katılımcılara "İhracatta Sorunsuz İletişim ve Yenilikçi Yaklaşımlar" ve "İhracatta İnovasyonun Önemi ve Fındık Örneği ile Tecrübe Paylaşımı" başlıklı eğitimler verildi. Bu eğitimlerin, katılımcılara ihracat alanında yeni perspektifler kazandırması ve Türkiye'nin rekabet gücünü artırmasına katkıda bulunması hedefleniyor.

Etkinliğe, TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, KTÜ yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler