Koray Koçhan’dan Halil Konakçı açıklamasına Zorlu’dan tepki “Aynı ünvanlar sana da yapışır”

Trabzon’da bir programa katılacağı belirtilen Halil Konakçı tepkileri dinmiyor.

Koray Koçhan’dan Halil Konakçı açıklamasına Zorlu’dan tepki “Aynı ünvanlar sana da yapışır”

Trabzon’da bir programa katılacağı ve programın yapılacağı salonun belediyeler tarafından ücresiz temin edileceği şeklindeki haberler CHP meclis üyesi Cüneyt Zorlu ve İl Başkanı Mustafa Bak’tan sert tepkiler gelmiş, Atatürk düşmanı olarak nitelendirdikleri Konakçı’nın programının iptal edilmesi gerektiğini belirtmişlerdi.

Konu ile alakalı maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’dan da açıklama geldi.

Koçhan “Bunda bir sakınca görmüyoruz. Tahsis işlemi doğru. Milli Türk Talebe Birliği Halil Konakçı Hocamızı Trabzon'a davet etti, biz de onlara yardımcı olduk. Bundan da mutluluk duyuyoruz.

Kudüs davası bizim milli davamızdır. Kudüs davasına sahip çıkacağımız zaman bu zamandır. Bu zaman sahip çıkmayacaksak ne zaman sahip çıkacağız? Bir Hocadan korkmalarına gerek yok. Kendi inandıklarını anlatmasına demokrasiye inanan bir insan üzülmez, bundan mutluluk duyar.

CHP'den gelen tepkiler yersiz. Beşirli'de yapmamızın sebebi daha çok insanın gelmesine olanak sağlamaktır. Maçka Belediye Kültür Merkezi'nde yapmaktan da ayrı bir mutluluk duyardık. İnsanlar sığmayacağından ötürü Beşirli Spor Kompleksini tercih ettik.” İfadelerini kullandı.

Koçhan’ın bu açıklamalarına Cüneyt Zorlu’dan tepki gecikmedi. Zorlu “İşte yazdığımın doğru olduğunun kanıtı. Yazık sana Sn Koçhan. Maçka senin gibi birini haketmiyor. Bu şahıs Türk, Atatürk, Cumhuriyet ve laiklik düşmanı. Bu yobaza destek sana da bu ünvanları yapıştırır.

Yazık hem de çok yazık....Güzelim Maçkam kimin ellerindesin.” Paylaşımını yaptı.

Aynı Paylaşım altına CHP grup başkanvekili Turgay Şahin’in “Hiçbir ülke yoktur ki kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin” paylaşımı da dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler