İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: "Sevinci paylaşıyoruz"

İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Beşikdüzüspor'un Çaykaraspor'u 5-0 ile geçerek 2. Amatör A Grubu'nda şampiyon olduğu müsabakayı tribünden takip etti.

Aydın, müsabaka sonrası Haber61 mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

"Herkese teşekkür ediyorum"

Şampiyonluk dolayısıyla çok mutlu oldukların ifade eden Aydın, "Tüm siyasi görüler burada. Sporun güzelliği de burada. Bugün burada heyecan yüksek. Bu takım 3. Lige çıktı. O zamanda büyük heyecan vardı. Güzel bir beraberlik var. Takım şehir ile bütünleşmiş. Takım başarı istiyorsa taraftarla şehirle bütünleşmesi lazım. Başkana yöneticilere herkese teşekkür ediyorum. Onların sevincini paylaşıyoruz. Eski yıllara dönmüş olduk. O yıllar her şeyiyle güzeldi. Sizler de buradasınız. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler