İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz “Kaynaklar yandaşa değil Şalpazarı’na akacak”

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz çalışmalarına devam ediyor.“Kaynaklar yandaşa değil Şalpazarı’na akacak”

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz “Kaynaklar yandaşa değil Şalpazarı’na akacak”

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adaylığı açıklandığı andan itibaren sahada olan Beldüz, Şalpazarı’nda sıkılmadık el, çalınmadık kapı kalmayacak diyerek çalışmalarını sürdürüyor. İlçede kendisine çok yoğun bir ilgi var. Kalabalık bir ekiple çalışan Beldüz tüm mahalleri ziyaret ederek sorunlarını yerinde tespit ediyor, uygun projeleri halka aktarıyor.

whatsapp-image-2024-03-05-at-11-31-18.jpeg

“ŞALPAZARLI HEMŞEHRİLERİMİZ ARTIK YALANLARA İNANMIYOR”

Seçim çalışmaları hakkında açıklama yapan İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, Şalpazarı için değişimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, “Şalpazarı yanlış bir yönetimin kurbanı olmuş durumda. İlçemiz hızla göç veriyor, istihdam sahası oluşturamıyor. Bundan dolayı da gelişemez bir halde. Bundan bir seçim önce Şalpazarı’nda yaşayan gençlerimizi iş vaadi ile kandırılanlar yine aynı söylemler ile seçim çalışması yapıyorlar.

salpazari.webp

O dönem iş sözü verdikleri gençlerin çoğu işsiz ya da ilçemizden gitmek zorunda kaldı. Şalpazarı’mızda her seçim dönemi aynı yalanlarla oy toplayanların yalanlarına artık hemşehrilerimiz inanmıyor. Şalpazarı değişim istiyor ve bize güveniyorlar. Bu noktada hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahaya çıktığımız andan itibaren bütün hemşehrilerimize bir bir ulaşıyoruz. Sorunlarını tek tek dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Aldığımız dönüşler ve hemşehrilerimizin bize olan güveni sayesinde motivasyonumuz en üst seviyede. İnşallah 1 Nisan sabahı Şalpazarı’mız değişimi yaşayacak.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-05-at-11-31-17.jpeg

“İSTİHDAM VE TURİZM ÖNCELİKLİ PROJELER YAPACAĞIZ”

İlçenin en önemli sorunlarının başında göç olduğu ifade eden Beldüz, sorunun önüne geçmek için projeler hazırladığını ifade etti ve sözlerine şu şekilde son verdi:

“Öncelikle Şalpazarı’nın yıllardır çözülmeyen yol, su ve elektrik sorununu çözeceğiz. Bunun akabinde istihdam alanında çalışmalar yapacağız ve göçün önüne geçeceğiz. Bu projelerin içinde turizm ağırlıklı çalışmalarımız da var. İlçemiz Doğu Karadeniz Bölgesi’nde marka olabilecek destinasyonlara sahip. Bunları ön plana çıkararak şehrimizin doğusunda olan turizm potansiyelini batıya da taşıyacağız. Bu durumdan sadece Şalpazarı değil, bütün Büyükliman havzası faydalanacak. Turizm gelirleriyle ise istihdama yönelik projeleri destekleyeceğiz. Böylece Şalpazarı hızlı bir kalkınma süreci içerisine sokacağız. İlçemi bu potansiyele sahip. Fakat şimdiye kadar uygulanan yanlış yönetim, rant sağlamaktan öteye geçememiş, yandaşlar dışında kimseye bir katkı sağlamamıştır. Biz bu durumun karşısındayız. Kaynaklar artık yandaşa, fondaşa değil vatandaşımız ve Şalpazarı’mızın gelişimine akacaktır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber