İbrahim Sağıroğlu Demokrat Parti'den aday mı oluyor? Genel Başkan Uysal Yomra'ya geliyor

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kalırken, Trabzon'da sonuçları merakla beklenen ilçelerden biri olan Yomra'da hareketlilik devam ediyor.

İbrahim Sağıroğlu Demokrat Parti'den aday mı oluyor? Genel Başkan Uysal Yomra'ya geliyor

Türkiye'de siyasi partiler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylarını açıklamaya başlarken, Trabzon'un Yomra ilçesinde de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yomra'da mevcut Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İyi Parti'den yeniden Belediye Başkan Adayı olmuştu. AK Parti'de ise İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir'in Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği söylentileri artarken, henüz resmi açıklama yapılmadı.

İbrahim Sağıroğlu aday mı oluyor?

Yomra'da eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıoğlu'nun, Demokrat Parti'den aday olabileceği öne sürülüyor.

Öte yandan Demokrat Parti Yomra İlçe Başkanı Tuncay Kara'nın, "Genel Başkanımız Gültekin Uysal, 3 Şubat'ta bir dizi ziyaret için Yomra'ya gelecek" açıklaması, İbrahim Sağıroğlu'nun Demokrat Parti'den aday olacağı söylentilerini daha da artırmış durumda.

Sağıroğlu cephesinden ise henüz adaylık konusunda net bir açıklama gelmiş değil.

CHP henüz aday açıklamadı

CHP, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve birçok ilçe adayını resmen açıklarken, henüz Yomra'da Belediye Başkan Adayını açıklamadı.

DEVA yönetimi İyi Parti'ye katıldı

Yerel seçimlere kısa süre kala Yomra'da Deva Partisi ilçe yönetimi istifa ederek İyi Parti'ye katıldı. İyi Parti İl Başkanı Fatma Başkan'ın da katılımı ile Yomra'da rozet töreni gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler