Güneş ilkokul öğretmenini unutmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş İlkokul Öğretmeni Yurdanur Güçlü'yü evinde ziyaret etti.

Güneş ilkokul öğretmenini unutmadı
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Trabzon Kaledibi İlkokulundan öğretmeni olan Yurdanur Güçlü'yü evinde ziyaret etti.
1959- 1962 yılları Trabzon Kaledibi İlkokulu'nda Şenol Güneş'in öğretmenliğini yapan Yurdanur Güçlü bu ziyaretten dolayı oldukça duygulandı.

 YURDANUR GÜÇLÜ:  "ŞENOL ÜLKENİN GURUR DUYDUĞU BİR ÖĞRENCİM OLDU"
 Emekli öğretmen Yurdanur Güçlü tüm öğrencilerini Atatürk İlkelerine göre yetiştirmeye çalıştığını belirterek "Şenol tam istediğim şekilde Atatürkçü ve başarılı bir insan olarak yetişti.Tüm ülkenin gurur duyduğu başarılara imza attı ve bu başarıları devam ediyor. O'nunla gurur duyuyorum" dedi.

 ŞENOL GÜNEŞ : "ÖĞRETMENLER TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ AYDINLATAN KİŞİLERDİR"
 Başarılı teknik adam ise Yurdanur Güçlü'nün Öğretmenler Gününü kutladı ve "Türkiye'nin geleceğini aydınlatan kişiler öğretmenlerimizdir.Ben de İlkokul öğretmeni olmak istemiştim, o zaman olmadı ama sonradan Sosyal Bilgiler Öğretmeni oldum.Öğretmenlerimizin kıymetini hem toplum, hem devlet,hem de birey olarak bilmeliyiz" diye konuştu.
 Yurdanur Güçlü ve Şenol Güneş daha sonra uzun süre sohbet etti ve hasret giderdi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber