Görele Devlet Hastanesi elden geçecek - Giresun Haberleri

Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Devlet Hastanesi’nin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin 29 Mart’ta ihaleye çıkacağını söyledi.    İhale aşamasından sonra yapılması planlanan ek hizmet binasıyla hastanenin 121 yataklı

Görele Devlet Hastanesi elden geçecek - Giresun Haberleri
Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Devlet Hastanesi’nin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin 29 Mart’ta ihaleye çıkacağını söyledi. 
 
İhale aşamasından sonra yapılması planlanan ek hizmet binasıyla hastanenin 121 yataklı tekli ve çiftli odalarla halkın hizmetinde olacağını ifade eden Erener, "Amacımız Görele Devlet Hastanesini büyüterek, hizmet kalitesini üst seviyelere çıkarmaktır. Şu anda hastanemizde kadro sayılarını artırdık. Farklı branşlarda hekimler gelmesini de sağladık. Bundan sonraki süreç ise mevcut hastane binasının onarımı ve ek bina yapımıdır. Tekli ve çiftli 121 yataklı odalarımızla Görele başta olmak üzere diğer ilçelere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Mevcut hastanemizin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin 29 Mart’ta ihalesi yapılıp, 450 günde tamamlanması planlanmaktadır. Ek hizmet binasının yapılmasıyla insanımıza daha çok branşta sağlık hizmeti sağlanacaktır. Görelemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber