Faroz'da balıkçılardan Cumhuriyet buluşması

Faroz Su Ürünleri Kooperatifi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl dönümü dolayısıyla buluşma düzenledi.

Trabzon'da Faroz Su Ürünleri Kooperatifi'nden Cumhuriyet Bayramı buluşması

Trabzon'da faaliyet gösteren Faroz Su Ürünleri Kooperatifi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir buluşma etkinliği düzenledi. Etkinliğe, kooperatifin üyeleri, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kooperatif üyelerinin tekneleriyle denize açıldıkları etkinlikte, Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Tekneler, Türk bayrakları ile süslendi. Etkinlikte, denizin maviliği ve güneşin ışıltısı eşliğinde, Cumhuriyet Bayramı marşları söylendi ve çeşitli oyunlar oynandı.

Etkinliğe katılan kooperatif başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü kutlamak için bu etkinliği düzenledik. Kooperatifimiz üyelerimizle birlikte, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu denizde yaşamak istedik. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Etkinlik, gün batımında teknelerin birlikte ışık gösterisi yapmasıyla sona erdi.

Göz alıcı anlar

Etkinlikte, teknelerin Türk bayrakları ile süslenmesi ve denizde Cumhuriyet Bayramı marşlarının söylenmesi, göz alıcı anlara sahne oldu. Denizin maviliği ve güneşin ışıltısı ile birleşen bu görüntüler, izleyenleri büyüledi.

Etkinliğe katılanlar, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak ve denizin tadını çıkarmak için bu fırsatı değerlendirdi. Denizde keyifli vakit geçiren katılımcılar, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler