Ekrem İmamoğlu'ndan Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu için destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu için destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi.

CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, Kalyoncu hakkında mesajlar verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu için destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu ile birlikte fotoğraf veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili Akçaabatlılar. Benim Değerli Hemşehrilerim. Güzel İnsanlar

Her zaman hasretle andığım ve hiçbir zaman ruhumdan çıkmayan ve beni besleyen doğduğum şehrin güzel insanları.

Biliyorum bir yerel seçime gidiliyor Akçaabat’ta ve orada sevgili yol arkadaşım değerli hocamız, değerli eğitimci Osman Kalyoncu’nun adaylığı süreci var.

Elbette ’ki Osman Kalyoncu ile İstanbul’da çok verimli çalışmalar içerisinde olduk. Etkili bir yerel yönetim deneyimini kendi akademik dünyasıyla birleştirdi ve bunun Akçaabat’a çok faydalı süreci ve vizyonu katacağını düşünüyorum.

Sizlerden bu süreçte yerel yönetim noktasında bir değişimi ortaya koyarak Osman hocamızı Akçaabat’a belediye başkanı seçme noktasındaki katkılarınızı elbette talep ediyorum. Sevgili hocama yolu açık olsun diyorum. Başarılı olacağına inancım tam.

Elbette ‘ki ben memleketimin her köşesine olduğu gibi Trabzon’un Akçaabat ilçesine de en üst seviyede her zaman katkı vermeyi istemişimdir. Bundan sonra da elimden gelen bütün katkıyla hem Akçaabat’ın hem Osman hocamızın süreçlerinde yanlarında olmayı proje üretmeyi ve destek olmayı kendime vazife edineceğim. Başarılar dilerim yolumuz açık olsun Akçaabat’ta her şey çok güzel olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler