Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu açıkladı! "100 yılın projesi olarak görüyoruz"

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu açıkladı! "100 yılın projesi olarak görüyoruz"

Yomra'da 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve yeni dönemde Demokrat Parti'den Yomra Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları ve projeleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Sağıroğlu yaptığı açıklamada, "Yomra sınırları içerisinde bulunan İkisu Mahallesi’nde, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın teşvik ve destekleri ile 3.000.000 metre² üzerine yapacak olduğumuz İkisu Organize Sanayi Bölgesi, Yomra için 100 yılın projesi olarak ön gördüğümüz bir projedir" dedi.

İbrahim Sağıroğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Yomra'ya mega projeler kazandırdık"

15 yıllık görev yaptığım Yomra Belediye Başkanlığı süresince Yomra'mıza kazandırdıklarımızı, diğer başkan adayları sağ olsunlar, sahada ve basında benim yerime anlatıp paylaşıyorlar. Bundan son derece gurur duyuyor ve mutlu oluyoruz.

Başta AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir Bey olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Evet, biz Yomra'ya 15 yıllık hizmet süremizde başta Kaşüstü dalçık karayolu projesi ve Yomra kentsel dönüşüm (TOKİ) projesi gibi mega projeler kazandırdık. Ayrıca yaklaşık 170 km köy yolu genişletmesi, betonlaması ve sanat yapıları yaparak ilçeler nazarında Karadeniz bölgesinin en büyük kırsal çalışmalarını yapan belediye olduk.

sagiroglu-aciklamalar.webp

"Karadeniz'de başka ilde olmayan özel vakıf üniversitesini Yomra'ya kazandırdık"

Eğitim alanında Karadeniz bölgesinde başka hiçbir ilde olmayan özel vakıf Üniversitesi Avrasya Üniversitesi’ni Yomra'mıza kazandırarak ülke bazında ilçemizi tanıtıp Marka ilçe olmasını sağladık.

"Geçmişte izimiz var geleceğe sözümüz var" diyerek çıktığımız bu kutlu yolda yine bir mega proje ile Yomra'mıza bir yıldız daha kazandırarak, ilçemizin marka değerini yükseltme hedefindeyiz.

sagiroglu-aciklamalar-1.webp

"İkisu Organize Sanayi bölgesi projesini, Yomra için 100 yılın projesi olarak öngörüyoruz"

Yomra sınırları içerisinde bulunan İkisu Mahallesi’nde, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın teşvik ve destekleri ile 3.000.000 metre² üzerine yapacak olduğumuz İkisu Organize Sanayi Bölgesi, Yomra için 100 yılın projesi olarak öngördüğümüz bir projedir.

İkisu Organize Sanayi Bölgesi projesi ile Yomra'mız eğitim ve turizm alanı olması dışında, sanayi ve ticaret bölgesi de olacaktır. Bu proje ile vatandaşlarımızın gelir düzeyi artacak ve refah seviyesi yükselecek olup, Yomra'mızın sosyal ve ticaret merkezi haline gelmesi sağlanacaktır.

Yomra'mız için güzel ve önemli başka projelerimiz de mevcut olup, onları da yakında tüm Yomralı vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Söz yeniden Yomra'nın.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler