CHP Yomra'da İyi Parti'yi mi destekleyecek? Özgür Özel'in sözleri o iddiaları güçlendirdi

CHP'nin Yomra'da İyi Parti'yi destekleyeceği iddiaları ortaya atılırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

CHP Yomra'da İyi Parti'yi mi destekleyecek? Özgür Özel'in sözleri o iddiaları güçlendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve birçok ilçede adaylarını açıklayan CHP'de gözler Yomra ilçesine çevrilmiş durumda.

CHP Yomra ilçe örgütünün, Yomra'da mevcut belediye başkanı ve yeni dönem için İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık'ı destekleme kararı aldığı, üyelere de bu yönde mesaj gittiği öne sürülmüştü.

CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, Yomra'da İyi Parti'nin destekleneceği iddiaları üzerine Haber61'e konuşmuş, "Yomra'da iş birliğinin daha sağlıklı olacağı yönünde karar alınmıştır. Aday çıkarılıp çıkarılmayacağı, önümüzdeki hafta görüşülecek ve karara bağlanacaktır" ifadeleri kullanmıştı.

CHP Genel Başkanı Özel'den ittifak açıklaması geldi

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken ittifak sözleri geldi.

Özel, iktidar karşısında kazanabilecek adaylara destek verebileceklerini ifade ederek şu sözleri kullandı;

"Sahada ve sandıkta kim bu iktidara dur diyecekse onun adaylarına destek veriyorum. Cumhur İttifakı'nın sömürü düzeni karşısında kazanacak ve bir mesajla da iktidara dur diyebilecek bir yerel seçim başarısını yüreklendiriyorum. Toplumsal muhalefetin güç kazanacağına da inanıyorum. İttifak ismi de yoruldu ama ille de kullanacaksak, herkesi Türkiye İttifakı'na davet ediyorum."

zgur-ozel.webp

Özel'in sözleri Yomra iddialarını güçlendirdi

CHP'nin, Yomra'da mevcut belediye başkanı Mustafa Bıyık'ı destekleyeceği iddiaları Trabzon'da parti çevrelerinden yalanlanmazken, Genel Başkan Özgür Özel'in "Sahada ve sandıkta kim bu iktidara dur diyecekse onun adaylarına destek veriyorum" sözleri, Yomra'da ve Türkiye'deki birçok noktada CHP'nin farklı adaylara destek verebileceği şeklinde yorumlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler