CHP Trabzon’da devir teslim töreni! Yeni başkan Bak’tan iddialı sözler

CHP Trabzon İl Başkanlığını Nurcan Aşçı Demiröz, Mustafa Bak’a devretti.

CHP Trabzon’da devir teslim töreni! Yeni başkan Bak’tan iddialı sözler

CHP Trabzon il Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucunda başkan seçilen Mustafa bak, görevi Nurcan Aşçı Demiröz ‘den devraldı.

Törene CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Trabzon Önceki Dönem İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz ile birlikte kalabalık bir partili grubu katıldı.

CHP Trabzon Önceki Dönem İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamayarak “Onurla ve gururla yaptığım görevimi bugün İl Başkanı Mustafa Bak ve yönetim kuruluna devrediyorum. 30 seneye yakındır kürsülerdeyim ama bu biraz daha farklı. Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevinden gurur duydum. Beni hiç yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Görevi devralan yeni Başkan Mustafa Bak ise “Cumhuriyet Halk Partisi için emek veren herkes bizim çok kıymetlidir. 100 yıllık çınar olan partimizin hizmetkarlarıyız. Partimize emek veren, hizmet eden ve gönülden destek veren tüm yoldaşlarımıza, Atatürkçü yoldaşlarımıza, Cumhuriyet değerlerine sahip yoldaşlarımıza iyi ki varsınız diyorum. Birlikte yol yürüyeceğiz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e verdiğimi söz doğrultusunda ülkemizi çağdaş seviyeye çıkarabilmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan tören ile devir teslim gerçekleşti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler