CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: "Trabzon mutlu insanların kent olacak"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: "Trabzon mutlu insanların kent olacak"

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Şehir merkezinde ve ilçelerde gitmedik yer, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ediyor.
Vatandaşlardan gördüğü yoğun ilgi, sevgi ve samimi yaklaşımların kendisini mutlu ettiğini belirten Saral, projelerini gerçekleştirmek için gün sayıyor.

HASAN SÜHA SARAL: GELİŞİP İLERLEMELİYİZ

Saral yaptığı konuşmada, “Gelişip, ilerlemeliyiz. Mesela, Trabzon’da sadece engelli aracı şarj istasyonu ve bir kiosk uygulaması var. Teknolojik gelişmeleri yaşamımıza uyarlamalıyız. Şehrimizi akıllı bir kente dönüştürmek için, Trabzon ili içindeki resmi kurum ve kuruluşların koordinasyonunun sağlanması, vatandaşa daha nitelikli hizmet verilebilmesi ve yapılacak yatırım çalışmalarının sağlıklı bir veri altyapısına dayandırılabilmesi ancak Trabzon İl Bilgi Sistemi’nin oluşturulmasıyla mümkündür.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: "Trabzon mutlu insanların kent olacak"

Bu çalışmayla, il kapsamında eğitim faaliyetlerinden güvenlik uygulamalarına, etkin afet yönetiminden sosyal problemlerin çözümüne, erozyon alanlarının yönetiminden çevre duyarlılık planlarının yönetimine kadar, birçok sorun takip edilecek, çözüm oluşturulabilecek. Bilim kurulunun önerileri doğrultusunda, yazılımdan donanıma kadar gerekli bütün alt bileşenlerin temini ve sistemin kurulması noktasında çalışmalar ivedilikle başlatılacak.” dedi.

TRABZON MUTLU İNSANLARIN KENTİ OLACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, katıldığı bir canlı yayında “Şehrimizi her imkanıyla 24 saat yaşayan, turizm, sanat, kültür ve eğitim kentine dönüştüreceğiz. Cinsiyet, yaş, engel ayrımsız vatandaşlarımız ve misafirlerimiz özgürce, güven içinde yaşayacak. Şehrin her noktasında dolaşıp, gülümseyen ve mutlu insanların kenti Trabzon’u birlikte kuracağız.” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: "Trabzon mutlu insanların kent olacak"

İftardan sonra Düzköy’e vatandaş ziyaretleri için giden Hasan Süha Saral, coşkuyla karşılandı. Buradaki ziyaretlerinde kendisine CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, il ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber